Golfspel och trevlig social samvaro är vårt fokus!

After golf #4

Årets sista After Golf är lördagen den 27:e augusti i samband med Augustigolfen som är en tvåmanna scramble. På klubbområdet kommer det vara puttingtävlingar, Mathias och Martin gör kul saker på driving rangen samt musik från vår discjockey med musikquiz.

Fina priser utlovas i både Augustigolf och aktiviteterna på klubbområdet. Gratis mat serveras från och med klockan 14 till alla medlemmar som anmält sig. Denna gången tänkte vi bjuda på lite lyxigare mat och det finns två alternativ. Därför måste alla anmäla sig via formuläret som finns via länken nedan. Följande alternativ erbjuds.

1) Svenska kräftor, västerbottenpaj, bröd

2) Biff med pommes frites, grönsaker.

Passa på och kom ut till Waxholms Golfklubb och umgås med gamla och nya medlemmar, ha lite skoj och trevlig umgänge

Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.

Medlemsförmåner

En viktig del i Waxholms Golfklubbs verksamhet är att utveckla golfkunnande och spelutveckling men även att få er medlemmar att trivas när ni besöker klubbområdet. Därför har vi tagit fram ett förmånligt ”paket” som innehåller allt från klubbkläder och träningserbjudanden till After Golf. Allt för att stärka klubbkänslan. Kolla in!

Klubbkläder Medlemsförmåner

Detta händer hos oss

After Golf #4 27 augusti

2022-08-27 // LÖRDAG Kl 12:00 - 18:00
Waxholms GK

Ordförandekrönikor

Matrikel

Logga in nedan med dina vanliga inloggningsuppgifter som du använder till Min Golf. Det vill säga ditt golf-id och lösenord.

Där hittar du golf-id, hcp, maildress och mobilnummer på GolfstarWaxholms medlemmar.

Matrikel

Här hittar du alla viktiga dokument som gäller golfklubben.
Här finns vår vision som tog fram 2020 och som gäller till 2026 liksom våra stadgar.
Det finns också en kortversion av vår miljöpolicy samt integritetspolicyn.
Här hittar du också alla kontaktuppgifter till nuvarande styrelsen (2021-22).

Stadgar Styrelsen Miljöpolicy Integritetspolicy Visionen Bagförvaring Årsmöte 2022

Kontakt

Har du frågor om GolfStar, bokningar, greenfee, öppettider, medlemsskap, betalning av medlemsskap, borttappade saker eller vill söka jobb, prova då först att se om du kan hitta dom under GolfStars frågor och svar.

KUNDTJÄNST - Golfstar

Epost
kundtjanst@golfstar.se
Hemsida
www.golfstar.se

Kontakt Waxholms golfklubb

Vill du ha kontakt med någon av oss på Waxholms GK för att få svar på tävlingar, juniorträning, senioraktiviteter, representationslag, fakturafrågor, klubbaktiviteter, så hittar du kontaktuppgifter nedan.

Golfklubben: info@waxholmsgolfklubb.se

Ordförande: anders.ornevall@gmail.com