Spela golf i ett helt annat land. Bogesundslandet!

Boka starttid

Två härliga golfbanor

Båda banorna, som har ritats av Tommy Nordström, stod klara 1995.

18-hålsbanan var en av Europas längsta från backtee när den byggdes. En fin skogs- och parkbana med varierande hål och svårighetsgrad, som varit värd för Challenge Tour två gånger. Banrekordet har Stuart Manley  från Wales med 64 slag (7 sep 2007).

Vi har också en mycket omtyckt och populär 9-hålsbana, 9 st par 3 hål med längder mellan 70 och 122 meter. (OBS! Ej handicapgrundande.)
Banrekordet står spanjoren Alvaro Salto för, -8 på 9 spelade hål.

Banguide 18-hålsbanan

Baninformation

Tryck på länkarna nedan för att få slopekalkylator för både 18-hålsbanan och 9-hålsbanan, samt för att se scorekort för de båda banorna.

Slopekalkylator Scorekort Slopetabell Damer Slopetabell Herrar

Bli medlem

Målet för GolfStar är att kunna erbjuda golfspel på dina villkor, stor valfrihet när det gäller banor, starttider och priser. Du ska kunna välja var, när och hur mycket du vill spela och sedan betala för det, varken mer eller mindre. Mest golf för pengarna – helt enkelt!

För i stort sett alla anläggningar som ingår i GolfStar ansvarar vi för drift, skötsel och försäljning av medlemskap och greenfee. Våra associerade golfklubbar som är verksamma på våra anläggningar ansvarar för medlemsaktiviteter, tävlingar och träningar.

Medlemsskap

Bra att veta när du skall spela på Waxholm

Information om:

  • bokningsregler

  • banstatus

  • greenfee

  • golfbilar

  • golfvagnar

  • betalningssätt

Läs mer

Vädret på Waxholms GK