Planeringsdag inför 2023

Publicerat: 2022-12-06 - 06:13 - Skrivet av Mathias Zetterlund

För en vecka sedan hade klubbens styrelse sin årliga planeringsdag, en dag då vi går igenom vår verksamhet för nästa säsong. På programmet fanns bland annat hur tävlingsverksamheten ska se ut och där kommer vi med ett bredare program än tidigare som vi hoppas ska attrahera fler medlemmar. Vi fortsätter att satsa på rejäla "prisbord".

Som vi berättat om tidigare, står Waxholmsanläggningen som värd för en av deltävlingarna, H40 (herrar 40), under SM-veckan. 7-9 juli kommer många av Sveriges bästa golfare att tävla om SM-titeln. Det kommer att bli mycket sevärt. GolfStar ska se till att banan är i toppskick när det drar ihop sig och klubben kommer att ansvara för "värdskapet". Vi kommer att behöva en stor stab av frivilliga och känner du att du vill hjälpa till på något sätt, hör av dig till Lennart Brokan Brokvist, brokan-54@hotmail.com

Vi fortsätter också att satsa på vår webshop med fler profilprodukter. Du har väl sett klubbens profilbag som du kan beställa med ditt namn på?  Vi har 12 kategori-lag, dam- och herrlag i olika ålderskategorier, som tävlar i olika divisioner och vi gör det framgångsrikt. Vi håller på att se över hur vi ska stötta lagen med enhetliga klubbkläder. Vi återkommer i den frågan. 

Eventet After Golf fortsätter och vi räknar med fyra tillfällen. Vi har även idéer om andra sociala aktiviteter, något vi kommer att presentera innan säsongen drar igång.
Vi föreslår också att Seniorkommittén ska få en utökad budget då vi anser att seniorverksamheten är central och viktig i klubbens verksamhet. 

Vi har även idéer på hur vi ska utveckla vår information. Mer av "rörlig" information, anpassad för mobiler, en vässad hemsida med mera. Mera detaljer kommer under vintern och på årsmötet den 23 april nästa år där vi också presenterar vad denna satsning kostar när vi presenterar vår budget.