Nya franchisetagare tar över på GolfStar Waxholm!

Publicerat: 2024-03-13 - 10:10 - Skrivet av Mathias Zetterlund

I en spännande utveckling på GolfStar Waxholm tar två kända ansikten över rodret som nya franchisetagare. Lina Hansen, som har varit en viktig del av GolfStar Waxholms team som platsansvarig de senaste två åren, går nu samman med Mathias Zetterlund, en erfaren golfpro på anläggningen sedan flera år tillbaka, för att driva servicen och försäljningen till nya höjder.

Bakom Franchisebolaget finns Leif Vang Hansen och Anders Örnevall med erfarenheter i Waxholms golfklubbs styrelse som ledamot respektive ordförande.

Inför den kommande säsongsstarten genomgår GolfStar Waxholm en omfattande renovering av delar av klubbhuset. Den nya färgsättningen kommer att harmonisera med andra GolfStar-anläggningar och skapa en enhetlig upplevelse för besökarna. En uppfräschad kassadisk med ny smörgåskyl och försäljningsyta för F&B samt en upprustad shopdel kommer att ge besökarna en förbättrad shoppingupplevelse.

– Inom ramen för den här omfattande renoveringen ser jag verkligen fram emot att vidareutveckla den välkomnande och moderna atmosfären i vår shop och restaurang, säger Lina Hansen.

– Efter att ha varit platsansvarig här på GolfStar Waxholm i två år har jag lärt mig mycket om våra gästers preferenser och behov. Tillsammans med Mathias ser vi fram emot att utöka vårt sortiment av produkter och tjänster för att bättre tillgodose våra besökares önskemål. Vi ser fram emot att vara en del av GolfStarkedjan och fortsätta leverera enastående service och produkter till våra gäster och även ha ett nära samarbete med Waxholms Golfklubb och dess medlemmar, fortsätter Lina.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av hela verksamheten här på GolfStar Waxholm och att se potentialen att väva in träningen som en naturlig del av vår verksamhet på plats säger Mathias Zetterlund. Och fortsätter: ”Tillsammans med Lina planerar vi att utöka shopsortimentet med möjligheter till greppbyten, försäljning av juniorklubbor och olika träningsredskap. Det är en spännande tid för oss, och jag är övertygad om att vi kommer att skapa en ännu mer dynamisk och välkomnande miljö för våra besökare”.

– Franchise är ett affärssystem där ett företag ger en annan person eller företag (franchisetagaren) rätten att använda dess affärsnamn, varumärken och affärsmodell för att bedriva en verksamhet enligt ett visst koncept. GolfStar har under flera år använt en variant av detta system där vi samarbetar med operatörer som driver servicen och försäljningen på anläggningen, säger Anna Holmberg, Club Operational Manager på GolfStar.

– Nu har vi på GolfStar utvecklat operatörskapet till att bli ett Franchiseupplägg med stark lokal förankring och. Med ett framtaget grundkoncept och ett enhetligt utbud av produkter vill vi säkerställa att besökarna kan känna igen sig och ha samma förväntningar oavsett vilken anläggning de besöker. Till exempel ska en ost- och skinksmörgås se och smaka likadant på alla GolfStar-anläggningar och som kund ska du kunna förvänta dig att vissa produkter så som specifika bollar, handskar etc. alltid finns att köpa oavsett vilken anläggning du besöker, fortsätter Anna.

– Renoveringsarbetet är i full gång, och vi förväntar oss att lokalen är redo att välkomna gäster lagom till säsongsstarten. Med denna omfattande uppgradering ser vi på GolfStar tillsammans med Lina och Mathias fram emot att erbjuda våra besökare en ännu bättre golf- och serviceupplevelse på GolfStar Waxholm, avslutar Anna.

Varmt välkomna till GolfStar Waxholm!