Kom till årsmötet

Publicerat: 2022-04-02 - 13:15 - Skrivet av Mathias Zetterlund

Söndagen den 24 april kl 13 är det dags för årsmöte. Denna gång i klubbhuset och det var ett tag sedan på grund av pandemin. Kallelsen med förslag till dagordning har skickats ut och alla handlingar finns på hemsidan, /Klubben och /Dokument

Alla handlingar finns också utskrivna och ligger i en mapp på bordet utanför klubbrummet. Vi har dock fortfarande ett oskrivet papper och det handlar om Valberedningen. Vi har i dagsläget inga namn att presentera på årsmötet och hoppas självfallet att det finns personer som är villiga att axla det ansvaret under det kommande året. Och det är inget tungt ansvar tidsmässigt. Valberedningen består av tre personer som har till uppgift att kolla att styrelsen fungerar, att stämma av vilka som vill fortsätta samt hitta ersättare för de som ska sluta. Maila mig gärna om du är intresserad så berättar jag mer om uppgiften.

I övrigt har klubben en mycket stabil ekonomi och föreslår rejäla satsningar på alla plan. Vi satsar bland annat på juniorverksamheten och på att skapa ett elitlag på herrsidan. Dels som en inspiration för hårdtränande juniorer men också som ett ”varumärke” för Waxholms GK. Vidare föreslår vi i budgeten en ordentlig summa pengar på fyra After Golf-tillfällen. Vi vill öka medlemskänslan och vi tror att dessa ”mingeldagar” med lättsamma golftävlingar, andra olika aktiviteter och mat och dryck ackompanjerad av en DJ, ska vara uppskattade inslag i klubbverksamheten. Vi har varit dåliga på att uppskatta alla våra duktiga funktionärer. Nu bättrar vi oss och skapar ”Waxholm Heroes”. I höst bjuder klubben ett antal av de mest flitiga funktionärerna på en golfupplevelse inklusive lättsam tävling, lunch/middag och ett välförsett prisbord. Du som vill göra en insats för klubben, hör av dig till mig så slussar jag dig vidare till rätt person.

Avslutningsvis har ni fått information om att GolfStar har infört ett nytt bokningssystem, Sweetspot. Du som känner dig osäker om vad det nya systemet betyder eller hur man gör, genomför GolfStar i samarbete med klubben två informationsträffar i klubbhuset, 12 april, kl 10-11 och 20 april, kl 18-19 Föranmälan krävs. Skriv vilken dag du vill komma till info@waxholmsgolfklubb.se
Klubben bjuder på fika.

Jag hoppas vi ses på årsmötet. Välkomna.

Anders Örnevall, ordförande, Waxholms Golfklubb
anders.ornevall@gmail.com