Paus i renoveringen

Publicerat: 2022-09-05 - 07:36 - Skrivet av Mathias Zetterlund

Det är dags att börja summera årets golfsäsong, en säsong som, vad gäller bankvalitet, började i moll men som nu är mer dur än någonsin. Tack Pelle med banpersonal som gjort ett hästjobb under året för att återskapa vår fina bana. Klubben har tillsammans med GolfStar bestämt att vi i dagarna ska filma banan med hjälp av drönare. Så fort filmen är redigerad och speakerljudet är pålagt kommer den att läggas upp på hemsidan och på GolfStars digitala medier.

Hösten 2021 började en renovering av delar av banan, bland annat nya tees på flera hål samt ombyggnad/igenläggning av bunkrar. Det arbetet kommer nu att pausas under första hälften av 2023 med tanke på att Waxholm ska stå som värd för en av tävlingarna under SM-veckan, nämligen H40. Den tävlingen spelas i början av juli och räkna med kanonscorer och fin golf med tanke på att det finns flera före detta tourspelare i den gruppen. 
Nu får vi hålla tummarna att det blir en "normal" vinter så vi kan bjuda på en bana i toppklass nästa år.
I slutet av november håller styrelsen sin årligen återkommande planeringskonferens. På agendan har vi ett antal viktiga frågor. Bland annat ska vi se över utbudet i webbshopen, utveckla idén kring After Golf, skapa ett tävlingsprogram med nya inslag och ta fram förutsättningar för en utvecklad hemsida. 
Ni får gärna komma med inspel om detta innan den 27 november. Hur ska vi utveckla vår webshop? Hur ska vi fortsätta att fördjupa klubbkänslan? Vilken typ av tävlingar vill ni ha? Det finns många frågor som behöver svar. Hör av er med just era idéer. 

Ha en skön golfhöst
Anders Örnevall, ordförande
anders.ornevall@gmail.com